| Niedju | Дата: Середа, 2010.06.16, 11:21 | Сообщение # 1 |
 Illya_Rank "Містер Narutokun 2010"
Статус: Offline
| Країна Землі ( яп. 土の国 Цуті але Куні ) - одна з найбільших країн у світі Наруто, розташована на північний захід від Країни Вогню. Ландшафт в основному представлений пустельними або ж скелястими районами. Межі країни проходять уздовж скелястих хребтів, ускладнюючи взаємозв'язку з іншими країнами, але в той же час створюючи серйозну перешкоду для ворогів. Іва ( яп. 岩隠れの里 Івагакуре але Сато, Село, Прихована в Скелях ) - одна з п'яти великих сіл ніндзя. Символ Селища Прихованого в Скелях Коли пишете відповідь спочатку ставте № Блок питання потім номер. Приклад: Блок №1 1.Відповідь. Увага! Коли ви написали відповідь, чекайте наступного блоку, тоді ви дізнаєтеся чи ваша відповідь була правильною! Блок№1 1.Хто лідер? Які стосунки з іншими селищами? Хто зрадив це селище і зараз в "АКАТЦУКІ"?
Here I am (Ось і я)я є тут .... я スノー Мій колишній нік: Сloud_10 , Illya_Rank
|
| |
| |
| Jiraya_2704 | Дата: Четвер, 2010.06.17, 19:30 | Сообщение # 2 |
 Генін
| ЇЇ лідер маленький дідок з носом схожим на картоплю)))) Досить напружені тому, що в їхньому селищі деякий час перебували Акацукі. Зрадив селище Дейдера
Фанат Наруто
|
| |
| |
| Twister | Дата: Неділя, 2010.06.20, 11:39 | Сообщение # 3 |
 Генін
| На данний момент її лідер третій Тсучікаге- Онокі Зв*язки з іншими селищами не дуже, бо в Івагакуре деякий час перебували Акатсукі Зрадник селища Дейдара
Мій колишній нік - Sage
|
| |
| |
| Niedju | Дата: Четвер, 2010.07.22, 11:37 | Сообщение # 4 |
 Illya_Rank "Містер Narutokun 2010"
| Конкурс офіційно завершино ! Дякую за вашу участь у ньому сподіваюсья вам сподоболося до зустрічі на нових конкурсах... narutokun.org.ua
Here I am (Ось і я)я є тут .... я スノー Мій колишній нік: Сloud_10 , Illya_Rank
|
| |
| |