| sin3tok | Дата: П`ятниця, 2011.07.08, 00:13 | Сообщение # 1 |
 Учень академії
Статус: Offline
| Набір дабберів, сабберів, таймерів у фандаб-проект AniVersionist (особливо потрібні дівчата даббери) Коротко, як Ви вже зрозуміли AniVersionist - це фандаб проект( НЕ комерційний, платити за те, що ви озвучуєте аніме Вам НЕ будуть!). Озвучування аніме буде проводитися, як українською так і російською мовами.
Зараз ми проводимо набір учасників у наш проект. Є такі вакансії: 1.перекладач 2. таймери (дуже необхідні) 3. войсери - звукарі(особливо дівчата) 4. редактори 5. дизайнери Наша команда: AnaivE - озвучка, таймінг, переклад, голова проекту; Eleona - озвучка, зампроекту; Kagen - перекладач, зампроекту; Пан_Alex - дизайнер; Ray - озвучка; Nilixx - таймінг, робота зі звуком; Slava_21 aka Jeet - перекладач; Laytman - озвучка: Amoeba - переклад; вітаємо нового учасника Sneik - перекладач.
Якщо ви серйозно вирішили зайнятися з нами озвучуванням аніме, є бажання, можливості, завзяття - приєднуйтесь! Від вас достатньо в цій темі залишити повідомлення з інформацією та для звукарів ссилка із пробою голосу(5 хв. із будь-якого аніме):
Як до вас звертатися (нік / ім / кличка / etc.) Ваш вік: Де проживаєте: Стать (хлопець / дівчина) Чим хочете займатися (озвучування, організація, дизайнерські роботи, технічна сторона, etc.) Зв'язок: ПМ на форумі, Skype, E-Mail. Номери телефонів не публікувати в цілях безпеки і конфедіціональності! Чому ви вирішили до нас приєднається?
Приклад:
Як до вас звертатися: AnaivE (Саша) Ваш вік: 17 Де проживаєте: Хмельницький Стать: хлопець Чим хочете займатися: озвучування персонажів, монтаж Зв'язок: ПМ на форумі, "скупий"(skype) aniversionist_anaive Чому ви вирішили до нас приєднається?: Хочу зайнятися корисною справою для суспільства ^ ^
:!: Мінімум оффтоп, ніякого флуду! Обговорення лише по темі:!: P.S. skype(скайп) звертайся безпосердньо до мене aniversionist_anaive ______________________________________________________________________ На разі проекту необхідні дівчата войсери, не вагайтеся та не бійтеся)! Залишайте свої заявки, буду дуже радий, розгляну усі Ваші повідомлення та коментарі. З повагою AnaivE. Дякую за допомогу адміністрації проекту http://narutokun.org.ua/
Hakuna Matata :)
|
| |
| |