Токебецу Джонін
Статус: Offline
| Дитинство Саске. Саске тренує техніку "Полум'я дракона". Після тренування повертається додому і запитує: - Мамо, а багаття по двору бігати можуть? - Звичайно, ні! - Тоді це Ітачі догорає ... **************************************************************** Судять Ітачі. Суддя: - Підсудний, ви вбили свого кращого друга розвідним ключем ... Крик із зали: - От гад! Суддя: - Тихо! Після цього ви вбили своїх батьків лопатою ... Крик із зали: - Ах ти падла! Суддя: - Тихіше! Після цього ви безжально зарубали сокирою весь свій клан ... Крик із зали: - Щоб ти здох, гнида! Суддя: - Я розумію, це жахливо. Але я прошу тиші в залі суду. Знову крик із залу (тепер видно, що це Саске): - Ні фіга ти не розумієш! Я десять років жив з ним в одному будинку, і коли мені потрібен був сокиру або гайковий ключ, цей гад завжди говорив «Нема, нема!». ********************************************************************************* Ідуть Наруто і Саске по лісі. Наруто: - Чуєш, Учіха, а куди ми йдемо? - Лисицю морду бити ... - А він не втече? - Я тобі втечу! ********************************** Сакура і Наруто в лісі. Наруто (з почуттям виконаного боргу) - Сакура, дивись! Я для Саске аж два кошики грибів зібрав! Сакура (насторожено) - А що, якщо вони отруйні? Наруто (насупившись) - Що значить «якщо»???Додано (2010.07.07, 16:12) --------------------------------------------- (Колискова Ітачі для Саске) Спить вбита лисичка, Спить задушена пташка, Обезголовлений хом'як Подивись-но, як обм'як. Потонувши в смердючій рідині, Сплять в акваріумі миші. І на висохлому підлозі Рибки купкою сплять в кутку. І в затишному мавзолеї 3-й спить, блаженно мліючи, Сторож спить з ножем у спині, Сплять пожежники у огні, І, придавлений колодою, Спить будівельник мертвим сном. Помилився лише раз, Сплять сапери в цю годину. Парашут з собою не взяв, Спить десантник на камінні. Газ забувши закрити, сусіди Сплять покотом на паркеті. У павутині дрімають мушки ... Спи, а то приб'ю подушкою! Додано (2010.07.07, 16:26) --------------------------------------------- Судять Ітачі. Суддя-Ви визнаєте, що зарубали своїх бабусю і дідуся?! Ітачі - Так. Суддя - Ви визнаєте, що зарубали своїх маму і тата? Ітачі - Так. Суддя - І хто ви після цього?! Ітачі - Сіротіночка. Додано (2010.07.07, 16:27) --------------------------------------------- Як-то раз споїли Лі, І до Акацкам відвели, Лі тут час не втрачав, Свою силу вимірював. Триста на спір раз віджався (І Какудзу облажался), Дав стусана Дейдаре, Тобі, Покалічив мирних зомбі, Стягнув шорти у Хідана А Хідану ... неба мала ... Вообщем, Лі його руками, І лопатою, і ногами, І батогом, довбешкою, і матом, Стелею, рушницею, прихопивши, Тут кастратор лише допоміг (Впав той у найглибший шок), Надавав в окуляри Ітачі, Отримав від зомбі здачі, Роздобув у Пейна горілку, Поцупив ще ремінь і батіг, Тобі приліпив "Моментом", Глину розмішав з цементом, Зецу листя обкусав, Ляльок Сасорі розписав, Трохи Лі, Конан не розділ ... (Справді, Лідер не при справах) Тут все вмить повстали разом, І побили Лі з екстазом ... Але радіє руйнівний: З Лі злетів обважнювачі ... Битва довгої не була, Скоро скінчилася вона. Але не всім там пощастило ... Діти, пиво - це зло! =) Додано (2010.07.07, 16:28) --------------------------------------------- Наруто, дай сокиру! - Лови, Саске! ... що мовчиш, зловив? Додано (2010.07.07, 16:29) --------------------------------------------- Ховають Орочімару. Розмова перед труною: Тсунаде: Тьху-тьху-тьху! Щоб не ожив ... Джирая: Ти тоді вже й по дереву постукай. Для більшої надійності. Тсунаде (стукає по труні): Тук-тук-тук. Орочімару (роздратовано): Хто там? Додано (2010.07.07, 16:30) --------------------------------------------- Варто Наруто посеред вулиці і кричить. З вікна визирає Саске і запитує: - Ти що кричиш? - А мене побили! - А за що побили? - За те, що кричав!!
я Король Асі і Граф Скайпа завідуйте мені =Р
|