| andriy | Дата: Неділя, 2011.05.01, 19:14 | Сообщение # 1 |
 Хлопець Нарутокун 2011
Статус: Offline
| Описання:Наруто Шіппуден 4: Втрачена башня (劇場版 NARUTO-ナルト-疾風伝 ザ・ロストタワー, Gekijōban Naruto Shippūden: Za Rosuto Tawā) є сьмомим із лінійки фільмів "Наруто", і є 4-м із серії "Наруто Шіппуден". Вперше був показаний у кінотеатрах Японії 31 липня 2010. Реліз на DVD вийшов 17 квітня 2011 року. Коротко про сюжет: Маючи завдання піймати Мукаде, ніндзя-втікача, Наруто Узумакі відправляється до славнозвісних руїн, відомих як "Роуран", де він переслідує утікача. Мета Мукаде полягає у керуванні усіма п"ятьма Великими Країнами Шінобі. Відповідно, він знаходить таємничу печатку, яка стримує запечатане джерело нескінечнної чакри, яка б допомогла втілити його мрію у життя. Та, будучи оточеним, зриває її, щоби переписати історію. Наруто із своєю командою намагався все ж таки захопити утікача, але сам попався у промінь, який переніс усіх у... минуле. На 20 років до того, як Лис напав на Коноху.Коли ж Наруто прокинувся, то опинився у зовсмі дивному місці,де згодом зустрівся із легендою Конохи,3-м хокаґе, - Мінато Намікадзе.
Фореве
|
| |
| |
| Akviteck | Дата: Субота, 2011.07.02, 23:41 | Сообщение # 2 |
 Зник в Тумані ^.^
| дА НЕ фІЛьм, А дУрНя )
Як тебе не спалити? Києве мій...
|
| |
| |
| andriy | Дата: Неділя, 2011.07.03, 12:09 | Сообщение # 3 |
 Хлопець Нарутокун 2011
| Akviteck, я так невважаю.Філь був нормальний.
Фореве
|
| |
| |
| Akviteck | Дата: Вівторок, 2011.07.05, 16:29 | Сообщение # 4 |
 Зник в Тумані ^.^
| andriy, Та дивний фільм... для мене він здався тупим... с:
Як тебе не спалити? Києве мій...
|
| |
| |